NOVINKA ESPRESSO

Testy a recenze Události
25 října 2022
NOVINKA ESPRESSO

Voňavá, lahodná a chutná, to je káva, jeden z nejoblíbenějších nápojů, který si jeho milovníci dopřejí i několikrát denně. Káva je součástí nejen dobrého rána, ale i celého dne.

Výroba espressa je cesta, která vyžaduje trpělivost, praxi a správné nástroje. Všechny prvky musí dokonale spolupracovat, aby jste dosáhli toho nejlepšího výsledku.

Představte si svobodu prozkoumat autentické espresso z pohodlí domova. Zopakujte si zážitek z kavárny u vás doma. KitchenAid vám tuto možnost dopřeje s novou kolekcí "Espresso", navržené tak, aby umožnilo komukoli ovládnout umění výroby espressa.



      

Kolekce Espresso je navržena se třemi klíčovými funkcemi, které zajistí, že si kdokoli může vytvořit perfektní espresso pro jejich kávový okamžik, buď samostatně, nebo sdíleno s ostatními:

Vzhledem ke složitosti výroby espressa tato kolekce zdokonalí přípravu kávy - od mletí zrn po extrakci espressa a nalití mléka nebo pěny. Na konci přípravy si vychutnáte ten svůj dokonalý šálek.

 

 

Espresso je kávový nápoj s jasně danými parametry a vyrobíte ho kombinací kvalitních zrn a správné metody přípravy kávy.

   

Kvalita a chuť kávy jsou určeny faktory jako je prostředí jejího sběru, slunce, půda, způsob sběru, sušení a pražení. Pokud již máte vybraná ta správná kávová zrna, pak přichází na řadu samotný proces přípravy espressa, který má také svá pravidla. 

TEPLOTA VODY - správná teplota vody ovlivňuje výslednou chuť a vzhled HRUBOST MLETÍ KÁVY - přesné mletí kávy je rozhodující pro její správnou extrakci OPTIMÁLNÍ ČAS EXTRAKCE- správný čas extrakce má vliv na konečnou chuť kávy

 

A právě tyto tři klíčové funkce zahrnuje nová kolekce Espresso, aby kdokoli zvládl umění výroby dokonalého espressa a vychutnal si svůj okamžik kávy. Pojďme si tedy představit tuto elegantní kolekci. 

 

 

Espresso pákový kávovar ARTISAN 5KES6503 

 

Pákové espresso je stvořené pro každého, kdo miluje espresso a samotný rituál při přípravě kávy je pro něho stejně důležitý jako kvalita samotného nápoje.

Přístroj vám umožní nastavit nejen teplotu a množství vody, sílu kávy či možnost připravit dvě kávy najednou, ale zvládne dokonce i přizpůsobit tvrdost vody.

Pokud upřednostňujete určitý druh nápoje (o určité síle, množství vody apod.), můžete si jej pomocí speciální funkce na kávovaru uložit a v případě potřeby pouze stisknout tlačítko.

 

Duální inteligentní snímače teploty - aktivně spolu komunikují během procesu vaření. Měří teplotu vody dvakrát, před a po průchodu ohřívačem vody, aby zajistili optimální teplotu a autentické chuťové espresso.

Technologie rychlého ohřevu a termočlánků ohřeje vodu na ideální teplotu vaření za méně než 45 sekund.

Jedním z nejdůležitějších parametrů pro přípravu dobrého espressa je tlak. Bez dostatečného tlaku voda kávou pouze proteče a nedostane žádnou chuť. Nízkotlaká předinfuze pomalu a rovnoměrně přidává vodu do rozemleté ​​kávy před extrakcí a 15bar italské čerpadlo dodá optimální tlak. Obě funkce se tak společně budou podílet na vytvářejí lahodně bohaté a husté pěny.

Pro uchování kávy déle teplé poslouží předehřívač šálků. Pokud je šálek dopředu nahřátý, výsledný nápoj vychládá pomaleji a déle si udrží krémovou pěnu, chuť i aroma.

Profesionální portafilter s průměrem 58 mm - udržuje optimální teplo při extrakci a umožňuje snadnější a stabilnější pěchování. Pro přípravu 1 nebo 2 dávek espressa najednou.

Dávkovač - umožňuje snadno připravit jednu nebo dvě dávky espressa včetně naprogramování vámi preferované velikosti dávky.

Technologie termo cívky s rychlým ohřevem ohřeje vodu na ideální teplotu pro přípravu kávy za méně než 45 sekund.
 

 Parní tryska pro šlehání bohaté mléčné pěny či teplého mléka do cappuccina, latte nebo teplé vody do americana a horké vody do čajů.

Každý kávovar je potřeba pravidelně čistit, aby se v něm netvořili plísně, usazeniny a aby byl zachován bezporuchový provoz. Programovatelný indikátor „Clean Me“ pro různé úrovně tvrdosti vody vás upozorní, když kávovar vyžaduje čisticí cyklus. Taktéž odnímatelná odkapávací miska disponuje upozorněním na vyprázdnění.

 

Technické údaje:

Příkon: 1 470 W
Materiál konstrukce: kovový kryt
Tlak: čerpadlo 15 bar
Objem vyjímatelné nádržky na vodu: 1,4 l
Rozměry výrobku: 28,6 × 33,4 × 16,2 cm  (V × Š × H)
Hmotnost výrobku: 5,55 kg
Délka kabelu: 99,06 cm Záruka: 5 let
K zakoupení: ZDE
   
 
 

 


Espresso pákový kávovar KITCHENAID 5KES6403

 

Kávovar je technicky i funkčně totožný jako výše popsaný typ Artisan, rozdíl naleznete pouze v použití materiálu konstrukce krytu, který je plastový a se zárukou 2 roky.

   

Technické údaje:

Příkon: 1 470 W
Materiál konstrukce: plastový kryt
Tlak: čerpadlo 15 bar
Objem vyjímatelné nádržky na vodu: 1,4 l
Rozměry výrobku: 28,6 × 33,4 × 16,2 cm  (V × Š × H)
Hmotnost výrobku: 5,55 kg
Délka kabelu: 99,06 cm Záruka: 2 roky
K zakoupení: ZDE
 

 

Kávomlýnek s mlecími kameny Artisan 5KCG8433

 
 
Na výsledné chuti a síle kávy se také velkou měrou podílí míra hrubosti namletí kávových zrn. Je tedy ideální, pokud máte možnost si nastavit právě tu vaši požadovanou hrubost mletí.
 
 
 
Mlýnek KitchenAid disponuje až 70 stupni mletí a mikropřepínačem, který poskytuje širokou škálu konzistentních velikostí mletí pro dokonalé přizpůsobení chuti. Rozsah je od hrubého mletí pro french press až po jemné mletí na espresso.
 
 
 

S profesionálními kuželovými mlecími kameny docílíte lepší kvality výsledné kávy. Kávová zrna totiž drtí rovnoměrně v závislosti na tom, jakou hrubost mletí jste si v kávovaru nastavili. Přispěje to například k uvolnění více éterických olejů z kávových zrn. Výsledný nápoj tak bude lahodnější a aromatičtější.

 
 
 
 
 
 
Technologie chytrého dávkování automaticky upravuje dobu mletí bez ohledu na hrubost mletí nebo způsob přípravy kávy.  Máte tak správné množství i konzistenci pro požadovaný způsob přípravy. Snadno vyberete počet šálků nebo dávek.
 
 
 
Vestavěný nastavitelný držák portafilteru umožňuje mletí přímo do portafilterů 54 nebo 58 mm.
 

Mikro časovač dovolí přesné nastavení doby mletí v krocích po 0,2 sekundy.

Se zachováním čerstvosti zrn pomůže vyjímatelná horní násypka na 340 g kávy s UV filtrem. Nepoužitá zrna je možno uschovat zpět do vzduchotěsné nádoby.

Pro čisté mletí bez nepořádku a plýtvání slouží základna s pružinovou západkou, na kterou se na mlýnek těsně nasadí spodní násypka s UV filtrem. Pomáhá udržovat namletou kávu čerstvou.

Antistatická technologie mlýnku na kávu snižuje statickou elektřinu, což má za následek méně nečistot a čisté mletí. Díky základně, která je pevně připevněna k mlýnku na kávu, se nic nepokazí.
 
Design v dokonalém souladu s kávovarem KitchenAid.

 

 

Technické údaje:

Příkon: 150 W 
Materiál konstrukce: plastový kryt
Materiál násypek: plast
Rozměry výrobku:  38,1 × 12,7 × 20,95 cm (V × Š × H)
Hmotnost výrobku: 2,94 kg
Délka kabelu:  99 cm

Záruka: 5 let

K zakoupení: ZDE


 

Kávomlýnek s mlecími kameny KitchenAid 5KCG8433

 

Mlýnek je technicky i funkčně totožný jako výše popsaný typ Artisan, rozdíl naleznete pouze v barevném provedení a zárukou 2 roky.

 

Technické údaje:

Příkon: 150 W 
Materiál konstrukce: plastový kryt
Materiál násypek: plast
Rozměry výrobku:  38,1 × 12,7 × 20,95 cm (V × Š × H)
Hmotnost výrobku: 2,94 kg
Délka kabelu:  99 cm

Záruka: 2 roky

K zakoupení: ZDE

 

Jakmile se jednou zamilujete do silné chuti a příjemného aroma kávy, je to láska na celý život. 

Objevte neomezené možnosti přípravy lahodné kávy s našimi novinkami a zopakujte si zážitek z kavárny u vás doma.

 

   

 

 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes Zavřeno
Showroom Zavřít