AMBIENTE 2020

Události
13 února 2020

Ani v letošním roce jsme nemohli vynechat návštěvu mezinárodního veletrhu Ambiente, který se tradičně konal ve Frankfurt nad Mohanem v termínu 7.-11.2.2020.

Epozici KitchenAid dominovaly především novinky v oblasti elektrických přístrojů a rozhodně se máte na co těšit!

 


Pojďme si tedy jednotlivé novinky blíže představit...

Jste-li milovníci zdravých pokrmů, vyznavači raw stravování či sportovci? Nudu v domácnosti jistě nepocítíte s novinkou, mixérem Andromeda K400. Mixér, který přirozeně doplňuje řadu velkých a výkonných blendrů, bude takovým jejich menším a pracovitým bráškou, v kuchyni skladnější a také variabilnější, co se příslušenství týče. S vysokým výkonem a 16 000 otáčkami rozmixujete například drobná semínka, oříšky nebo led. Velmi užitečnou výbavou bude pěchovadlo, pomocí něhož posouváte potravu dále ke zpracování. Další výhodou tohoto mixéru je skleněná nádoba o objemu 1,4l, ve které připravíte pro rodinu polévky, omáčky, koktejly, pomazánky, těsto na palačinky či spoustu dalších kreativních receptů.

 


 

Doplňkové příslušenství udělá z vašeho mixéru v mžiku citrusovač, smoothie maker, nebo si svoji porci zdraví odnesete do práce či na cesty v praktické osobní nádobě 200ml nebo 500ml, v nichž si zároveň i tuto zdravou svačinku rovnou umixujete. Na trh by měl být uveden již v průběhu jara 2020, takže se můžeme těšit na jarní detox již s novým pomocníkem.
 

   

Expozice se také pyšnila maxi maketou červeného mixéru Andromeda, který společně s ochutnávkou smoothie sklidil úspěch a zaslouženou pozornost návštěvníků.

   



Pro letošek potěšíme i gurmáni kávy. Sortiment snídaňových setů se v létě rozroste o dlouho očekávané pákové ESPRESSO. Mnozí si nedovedou představit život bez doušku kávy a jakmile se jednou zamilují do její silné chuti a příjemného aroma, pak je to láska na celý život. KitchenAid vám nyní tuto autenticitu zprostředkuje přímo u vás doma. Zvolíte si nejen množství připravovaných šálků, ale i to, zda připravujete kávu z čerstvě namletých zrn či předem namleté kávy. Samozřejmostí chutné kávy je i kvalita vody. Aby káva odpovídala vašim podmínkám, můžete si nastavit tvrdost vody podle stavu u vás doma. Optimální teplotu vody zajišťuje přístroj měřením teploty vody před a poté, co prochází ohřívačem vody, navíc si budete moci nastavit i 3 stupně teploty vody. 

 

Je libo krémové latte či hedvábně napěněné cappuccino? Snadno připojíte NAPĚŇOVAČ MLÉKA (bude prodáváno samostatně) a jediným stisknutím tlačítka napěníte mléko do dokonalého objemu.
 

Ať už si připravujete kávu na jakýkoliv způsob, určitě vás potěší novinka připravovaná na podzim 2020, elektronický KÁVOMLÝNEK s inteligentním dávkováním, úpravou doby mletí, přesným dávkováním množstvím kávy a s hrubostí dle vašeho přání. 
 

 

 Nezanedbatelná část expozice byla věnována přehledu kuchyňských robotů v široké barevné škále, tak typické pro KitchenAid. Vystavené kousky demonstrovaly průřez provedením od malého MINI až po největšího profesionála s mísou o objemu 6,9l 
 

   
 

Prémiovou barvou roku 2020 bude jasná a osvěžující luminiscenční žlutá "KYOTO GLOW",  která se může stát důmyslným prvkem vaší domácnosti. Za pozornost roku bude stát i barva pistáciová, sušená růže či inkoustově modrá.

 

Že KitchenAid dokáže vyhovět všem kulinářským požadavkům zákazníků dokazovala i nabídka široké škály volitelného příslušenství, které se v kuchyni hodí každé hospodyňce. :-)
 

     
 

A pokud si budete chtít svého "starého miláčka" převléci do nového hávu, nebo dodat kuchyni jedinečný stylový ráz, pak se řada pracovních mís k robotu rozšíří v roce 2020 o nové 3D keramické a prémiové nerezové kousky. 
 

     


Jak vidno, letošní veletrh ve Frankfurtu opět přinesl spoustu nové inspirace a dojmů. Věříme, že se Vám novinky líbí a budete jimi moci brzy oslnit vaši domácnost. :-)

 
 
Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní otevřena
Dnes 8:00 - 15:30
Showroom Zavřít