Silvestr chutí: připravte nezapomenutelnou novoroční párty

Vylaďte si silvestrovské menu na párty do dokonalosti i bez hodin strávených u plotny. Jednoduché a rychlé chuťovky na oslavu potěší vás i vaše blízké. V nadcházejících řádcích najdete spoustu inspirace na silvestrovské občerstvení. Tak čtěte s chutí dál.

Žena maže toast pomazánkou připravenou food procesorem KitchenAid
Silvestrovské menu ozvláštníte domácími pomazánkami a chuťovkami, které díky food procesoru umícháte i krátce před oslavou.

Jak uspořádat silvestrovskou párty

Ať vás čeká velká silvestrovská párty s přáteli, rodinou nebo jen ve dvou, existuje spousta zábavných způsobů, co na silvestra dělat a čím hosty pohostit. Na perfektní večer se však musíte připravit a my vám poradíme, na co byste neměli zapomenout.

  • Vymyslete zábavný program. Do půlnoci bude spousta času na společenské hry, novoroční turnaj, karaoke, domácí wellness nebo filmový maraton.
  • Připravte něco dobrého na zub. Bez toho se žádná párty neobejde. Nápadů na ideální silvestrovské pohoštění najdete v tomto článku ještě mnoho, tak nepřestávejte číst.
  • Pít se nebude jen šampaňské, tak i na to při přípravách myslete. Míchané nápoje jako karibský punč nebo lahodný vánoční likér rozproudí zábavu a večer vám uteče jako nic.

Žena krájí těstovinové těsto s kuchyňským robotem KitchenAid

Kromě chuťovek tak akorát do pusy můžete na slavnostní večeři připravit také domácí těstoviny.

Silvestrovská párty pro dva

Oslavujete nový rok se svou drahou polovičkou? Připravte se na romantický večer plný zábavy a chutného jídla. Připravte večeři spolu, vaření je totiž skvělá aktivita, u které můžete probrat, co jste v uplynulém roce zažili a co vás teprve čeká. Pusťte se třeba do hovězího steaku se salátem nebo na domácí těstoviny.

Nejlepší nápady na občerstvení

Přemýšlíte, co dělat na silvestra za chutné pohoštění? Připravit můžete zdravé chuťovky na párty i velkou slavnostní večeři. Záleží, kolik času chcete přípravami strávit. Ale když si na ně pořídíte šikovné pomocníky, zvládnete práci raz dva.

Jednohubky

Není nic lepšího než jednohubky. Jsou snadné a rychlé na přípravu a na párty se po nich zapráší jako první. Pokud tedy tápete, jaké silvestrovské pohoštění připravit, sáhněte po nich. Vyšvihněte se luxusnější úpravou než jen jednohubkami se šunkou, sýrem a okurkem. Je přece spousta způsobů, jak jednohubky ozdobit, a to třeba mrkví. Připravit můžete také veganské jednohubky s červenou řepou, které zachutnají i masařům. Na našem blogu najdete spoustu dalších receptů na jednohubky, které pozvednou párty na zcela jinou úroveň.

Chuťovky

V občerstvení na silvestra by neměly chybět ani slané, křupavé pochoutky, díky kterým všichni zapomenou na nezdravé brambůrky. Mezi oblíbené silvestrovské chuťovky patří třeba slané tvarohové tyčinky, sušenky nebo pivní preclíky. Jejich přípravu zvládnete hravě krátce před oslavou. Kuchyňské roboty totiž těsto uhnětou a krásně nadýchají, že se budou všichni olizovat. A použít je můžete i na šťavnaté burgery nebo zákusky. Takže své místo ve vaší kuchyni si najdou lehce.

Pomazánka ze sušených rajčat

Pomazánky by na silvestrovské hostině neměly chybět.

Pomazánky

Pomazánky jsou skvělá možnost, jak někoho pohostit dobrým jídlem, při jehož přípravě nestrávíte hodiny u plotny. A to doslova, protože výkonné food procesory KitchenAid suroviny nasekají, nakrájí a vše umíchají do hladké pomazánky za chvíli.

Na výrobu nejlepších pomazánek na jednohubky si vystačíte s tím, co máte v lednici nebo spíži. A pak už to máte bez práce, hosté si je totiž na chleba nebo domácí veku namažou sami. A zbytky jim pak můžete rozdělit domů do skleniček nebo si necháte na další den.

Pokud přemýšlíte, jaké zdravé pomazánky umíchat, inspirujte se na našem blogu. Najdete tam recepty ideální na velkou silvestrovskou párty i menší rodinnou oslavu, třeba škvarkovou pomazánku či pomazánku ze sušených rajčat. A nemasaře potěšíte třeba veganskou paštikou.

Ať se pustíte do příprav silvestrovských jednohubek, zdravých pomazánek nebo chuťovek, nezapomeňte si párty náležitě užít a ochutnat, co jste sami připravili. A buďte připraveni na to, že se po občerstvení rychle zapráší.

 

Zdroj fotografií: KitchenAid

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes Zavřeno
Showroom Zavřít