BEETROOT - BARVA ROKU 2022

23 dubna 2022

Barva, která byla KitchenAid stvořena pro rok 2022 je oslavou životnosti každodenních okamžiků a má připomenout, abychom si užívali jednoduché radosti.   Seznamte se s barvou BETROOT, v překladu červená řepa, barva která překypuje energií a pozitivitou.

   



ŽIVÉ  REVITALIZUJÍCÍ POZITIVNÍ

 

Barva BETROOT nám připomíná, abychom se vymanili z rutiny všedních dní a viděli známé s novým pohledem. Bohatý purpurový tón odráží živost, která se nachází při maximálním využití každodenních okamžiků. Červená řepa, v podání ikonického stolního robota Artisan a mixéru K400, slouží jako pozvánka, aby byl každý den živější.

   


OBJEVTE KRÁSU ČERVENÉ ŘEPY

 

Červená řepa má co nabídnout. Nejen, že skvěle vypadá, ale je také bohatá na chuť a živiny.

„Při pohledu na vnější stranu řepy byste nikdy nepoznali jas, který se v ní ukrývá,“ řekla Jessica McConnell, Whirlpool Color, Finish & Material Design. „Když se rozřízne, odhalí uvnitř neobyčejnou živost. Sytá purpurová barva se svěžím saténovým povrchem činí každý den živějším a energizujícím."

   

Fialová je barva často spojovaná s královskou hodností a oslavami. KitchenAid barvu vylepšil a dal jí trochu hloubky, aby z ní udělal barvu, která je nejen sebevědomá, ale také obnovující a povznášející. Je to barva, která vám umožňuje vytvořit si prostor, ve kterém se budete cítit výjimečně a příjemně. 

 

 

UŽIJTE SI PŘÍPRAVU S KUCHYŇSKÝM ROBOTEM ARTISAN 5KSM195PSEBE

PRODEJ ROBOTU BYL 2023 UKONČEN
 

KitchenAid vnímá své roboty jako kreativní prodloužení rukou kuchaře a díky tomu, že poskytují optimální kontrolu na profesionální úrovni, jsou výsledky stejné, jako by byly vytvořeny ručně. Kuchyňský robot Artisan se sklopnou hlavou poskytuje toto všechno v ikonickém designu.

Robot se neomezuje jen na základní šlehání a hnětení, ale díky široké škále volitelného příslušenství můžete s robotem strouhat, krouhat, krájet, lisovat, mlít a ještě mnohem více.

Více informací o výrobku naleznete v článku na blogu ZDE

 

     



VYTVÁŘEJTE A EXPERIMENTUJTE S MIXÉREM K400 - 5KSB4026EBE

 

Je určen pro milovníky zdravých pokrmů, vyznavačů RAW stravování či sportovce. Pro ty, kteří rádi přeměňují jednoduché ingredience na něco, co skvěle chutná. Poznejte rozdíl mezi hladkým a hedvábným, krémovým a sametovým, pěnivým a napěněným.

Výkonný míchací systémem s unikátní asymetrickou čepelí a 3 mm silným nožem z tvrzené nerezové oceli mixuje pod 4 různými úhly, díky čemuž vtáhne obsah do středu nádoby a zpracuje i ty nejtužší přísady. Přesný úhel nože optimalizuje výkon a mixování. Díky tomu rozmixujete tvrdé ingredience a docílíte hladké a krémové konzistence.

Ovládejte chuť a texturu pomocí variabilní rychlé volby nebo použijte 3 přednastavené programy a vytvořte skvělé oblíbené pochoutky.

Díky odolné základně z tlakově litého kovu a pečlivě zpracovanému designu je K400 skvělým doplňkem do vaší kuchyně.

Více informací o výrobku naleznete v článku na blogu ZDE

K zakoupení ZDE

 

   

VYTVOŘTE SVÉ MÍSTO ŠTĚSTÍ

Udělejte svoji kuchyni jedinečnou tak, jako jste i Vy! Možnosti jsou neomezené, tak nechte své nápady volně plynout...

   

 

 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes Zavřeno
Showroom Zavřít