HONEY - BARVA ROKU 2021

Testy a recenze Události
02 června 2021

Barva roku KitchenAid je každoroční oslavou síly barvy, která vytváří náladu, emoce - pomáhá vyprávět osobní příběhy o tom, kdo jsme a o čem sníme. Podporuje inspiraci a živí sebevyjádření. Barva je podstatou KitchenAid. Barva byla srdcem úspěšného příběhu značky KitchenAid od jejího uvedení na trh barevných produktů v roce 1955. Každoroční barva roku je příležitostí spojit se s tvůrci na emocionální úrovni, inspirovat kreativitu a otevřít nové možnosti.

   

KitchenAid odhaluje barvu roku 2021 "HONEY" - medová

    

Lidé více než kdy jindy touží po pocitu, že jsou spolu. Ukazuje, že udržování vztahů s blízkými je pro nás všechny tou nejvyšší prioritou. Ale v dnešní době jsme propojeni digitálně a svět je stále více závislý na virtuálních setkáních. Ve výsledku se udržování smysluplných vztahů stalo složitějším úsilím. Když se pak setkáme v kuchyni a u stolu, interakce jde nad rámec digitálního a obnoví se skutečný lidský kontakt a pocit společenství.

Barva „HONEY“ nám připomíná, že být spolu může lidi povzbudit a podpořit harmonii. Barva "HONEY" je připomínkou sladkosti a pohodlí setkávání v kuchyni. Barva "HONEY vyzařuje pozitivitu a teplo. Lidé nyní více než kdy jindy touží po pocitu být spolu, barva "HONEY" je stvořena, aby odpověděla na toto volání. 

 

     


Zažijte neodolatelnou pozitivitu medu.

Nacházejte radost jak při vytváření pokrmů, tak při sdílení zážitků s ostatními.

Med podněcuje sladkost a teplo, které vychází z tohoto spojení a pocitu sounáležitosti s jídlem a výrobou, přináší jej na kuchyňskou desku v srdci domova. Med je pozvánkou ke spojení a připomínkou radosti, která plyne ze spolupráce, zejména v kuchyni.

 

Bohatý zlato-oranžový odstín zve svět, aby se spojil a dodal teplo každé kuchyni.


Zlato, barva

Zlato odráží vřelé spojení. Barva, která je bohatá a teplá se zlatavě oranžovým podtónem, přináší teplo do každé kuchyně.


Medová inspirace - smysl pro sounáležitost

Inspirováno globálním poznatkem, že lidé touží po sounáležitosti a pocitu společenství více než kdy předtím, designový tým KitchenAid zvolil barvu, která vyzařuje sladkost a pohodlí a skutečně zachycuje teplo, které vychází ze spojování lidí.

 

     

 

Tým KitchenAid zvolil barvu roku 2021  "HONEY" pro ikonický kuchyňský robot Artisan a výkonný mixer K400. Kuchyňský robot Artisan poskytuje spotřebitelům nekonečné možnosti, jak vylepšit jejich každodenní zážitky, zatímco mixér K400 má sílu převzít ty nejobtížnější recepty pro výtvory skvělé chuti.

 

     



Mixér K400 - 5KSB4026EHY

 

Je určen pro milovníky zdravých pokrmů, vyznavačů RAW stravování či sportovce. Pro ty, kteří rádi přeměňují jednoduché ingredience na něco, co skvěle chutná. Poznejte rozdíl mezi hladkým a hedvábným, krémovým a sametovým, pěnivým a napěněným.

Výkonný míchací systémem s unikátní asymetrickou čepelí a 3 mm silným nožem z tvrzené nerezové oceli mixuje pod 4 různými úhly, díky čemuž vtáhne obsah do středu nádoby a zpracuje i ty nejtužší přísady. Přesný úhel nože optimalizuje výkon a mixování. Díky tomu rozmixujete tvrdé ingredience a docílíte hladké a krémové konzistence.

Ovládejte chuť a texturu pomocí variabilní rychlé volby nebo použijte 3 přednastavené programy a vytvořte skvělé oblíbené pochoutky.

Díky odolné základně z tlakově litého kovu a pečlivě zpracovanému designu je K400 skvělým doplňkem do vaší kuchyně.

Více informací o výrobku naleznete v článku na blogu ZDE

K zakoupení ZDE
 

           



Kuchyňský robot Artisan 5KSM175EHY

 

KitchenAid vnímá své roboty jako kreativní prodloužení rukou kuchaře a díky tomu, že poskytují optimální kontrolu na profesionální úrovni, jsou výsledky stejné, jako by byly vytvořeny ručně. Kuchyňský robot Artisan se sklopnou hlavou poskytuje toto všechno v ikonickém designu.

Robot se neomezuje jen na základní šlehání a hnětení, ale díky široké škále volitelného příslušenství můžete s robotem strouhat, krouhat, krájet, lisovat, mlít a ještě mnohem více.

Více informací o výrobku naleznete v článku na blogu ZDE

K zakoupení ZDE
 

             



Poselství nové barvy Honey:

SOUNÁLEŽITOST ♥  POCIT SPOLEČENSTVÍOSOBNÍ ROVNOVÁHAHARMONIE ♥ KLID ♥

 

 

 

 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes 8:00 - 15:30
Showroom Zavřít