KYOTO GLOW - BARVA ROKU 2020

Testy a recenze Události
01 května 2020

Dnešní zrychlená a uspěchaná doba je o lidech snažících se dobít svoji energii. O lidech, kteří si vybírají rovnováhu na cestě za svým zdravím.

KitchenAid rozpoznal kuchyni jako útočiště pro ty, kteří milují vaření a vznila barva KYOTO GLOW, která podporuje pocit zdraví a pohody.
 

       
 

KitchenAd se snaží demonstrovat zvýšenou touhu po zdravém životním stylu, rovnováze a optimismu s Kyoto Glow, novým, zářivým, ale i uklidňujícím zeleným odstínem. Kyoto Glow nejen proměňuje kuchyň v osvěžující útočiště, aby se nabila a doplnila, ale ztělesňuje i rozvíjející se snahu péče o sebe a zdraví jako nové bohatství. Barva byla vybrána, aby inspirovala ke kreativitě na Vaší kulinářské cestě i mimo ni. Barva je dostatečně jasná, aby osvěžila, ale i dostatečně vyvážená, aby zajistila klid, přirozený, zdravý a pozitivní životní styl.

    
   
 

Jméno Kyoto Glow bylo inspirováno japonským městem Kjóto, které ztělesňuje myšlenku rovnováhy a klidu. Na jaře, v době znovuzrození a nových začátků, třešňové květy kvetou vedle sebe s dramatickými horami a přinášejí do regionu jedinečný pocit rovnováhy.

Kdysi oficiální hlavní město Japonska Kjóto je nyní do značné míry považováno za kulturní hlavní město země a je známé svými zahradami a chrámy, jakož i formálními tradicemi, jako je kaiseki. Kaiseki v tradiční japonské kultuře je druh umělecké formy, která vyvažuje chuť, texturu, vzhled a barvu.

Kyoto Glow vzdává hold tradiční japonské kultuře a městu Kjóto. Kyoto Glow aspiruje na to, aby oživila Vaše kulinářské objevy a poskytla svobodu vnášet do každého jídla Váš osobní nádech. Kyoto Glow zachycuje naději města, inspiruje k optimismu, posouvá hranice kreativity a přináší uzdravení a zdravý životní styl do vašich domovů.
 

   
   

Už více než 100 let zůstává KitchenAid v popředí definování barev v kuchyni a díky designu je naplňuje radostí. Tato zářivě vyvážená zelená barva kjótské záře doplňuje řadu uklidňujících barev v kuchyni, jako je azurově modrá, majestátní žlutá, lososová či sametově růžová. Nebo neutrální materiály, jako je matná černá, stříbřitě šedá nebo perleťově bílá, které rozšiřují možnosti v kuchyni pro přizpůsobení a vyjádření osobní identity přes barvu a značku KitchenAid.
 

          
 

Kyoto Glow na jakémkoli kuchyňském pultu může připomenout potřebu dosažení osobní rovnováhy prostřednictvím péče o sebe a soustředění se na to, co je v životě důležité.
 

       
 

KitchenAid ví, jak důležitá je právě rovnováha a zdraví. Proto k milovanému kuchyňskému robotu Artisan vytvořil nový mixér K400, který je k dispozici také v této povzbuzujcí barvě Kyoto Glow. Mixér inspiruje k tvorbě receptů s těmi nejčerstvějšími ingrediencemi, což dává příležitost nejen vytvářet zdravá a lahodná jídla, ale také pomáhat soustředit se na péči o sebe a své blízké.
 

       Ještě tento mixer, který Vám přinese dokonalý zážitek z toho, že poznáte rozdíl mezi hladkým a hedvábným, krémovým a sametovým, pěnivým a napěněným, neznáte?

Seznamte se s ním v našem článku "Mixer K400".  Nudu v domácnosti s touto novinkou jistě nepocítíte. :-)
   
    

Inspirujte se zdravými trendy, najděte krásu, svěžest a poselství nové Kyoto Glow


ZDRAVÍ ♥ OPTIMISMUS ♥ POZITIVITA ♥ KLID ♥ OSOBNÍ ROVNOVÁHA

     

 

 

 
 
Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes 8:00 - 15:30
Showroom Zavřít