SETKÁNÍ KITCHENAID S FOOD BLOGERY V BRNĚ

Události
27 března 2019

Jak je již u nás v KitchenAid zvykem, pořádáme pro naše milé blogery neformální setkání, kterým chceme vyjádřit naše poděkování za celoroční spolupráci.

Letošní podvečerní setkání proběhlo první jarní den 21.3.2019 v prostorách historické brněnské restaurace PAVILLON  a za účasti úspěšných food blogerek z České a Slovenské republiky a spolupracující PR agentury Botticelli, spol.s.r.o.

 Přinášíme Vám tímto několik momentek z tohoto milého setkání.🙂
 
  100let


***

Na úvod zástupce KitchenAid Česká a Slovenská republika Tomáš Vymazal přivítal všechny přítomné a neboť se celý rok 2019 nese v duchu oslav 100 let této značky, v krátkosti shrnul tuto úctyhodnou historii a nastínil budoucí plány a chystané novinky z dílny KitchenAid pro tento rok. Po novince, robotu 5KSM180 mlhavě modrá, který je již čerstvě na trhu a nese se v duchu retro stylu a oslavy minulosti, přinese KitchenAid i novou edici robota a mixérů v barvě vášně a budoucnosti, v barvě, která bude víc červená než červená, v doslovném překladu "Královna všech srdcí". Na tuto limitní edici si však na našem trhu ještě budeme muset chvíli počkat. 
 

  dav


***

Posezení se neslo v duchu přátelské atmosféry. Ačkoliv se mnohé přítomné dříve osobně neznaly, našly okamžitě společná témata, kterými bylo samozřejmě vaření, pečení, ale i např. zkušenosti ze světa sociálních médií.

 

Nejlépe to vystihují jejich milé komentáře na sociálních sítích, přinášíme vám některé z nich:

 

"Děkuji @kitchenaidcz_sk , že jsem mohla být součástí narozeninové oslavy této značky. Setkala jsem s inspirativními ženami a utvrdila jsem se v tom, že to co dělám, má smysl. Sdíleli jsme si své zkušenosti, radost, nadšení a zapálení pro svoji práci, kterou děláme všehny s plným nasazením. Posteskly jsme si i nad tím, že namáme tolik času, který bychom chtěly věnovat svým blízkým i sobě. Ale my máme ty svoje úžasné roboty a pomocníky KitchenAid, jejichž výkon nám v tom všem pomáhá a ten vzácný čas ušetří. Takže milé, pracovité, úspěšné dámy, všichni z KitchenAid. Děkuji za skvělý večer, za tu energii, kterou jste mi dali.❤️"
Liščí mlsání

 

"Vo štvrtok firma @kitchenaidcz_sk oslávila 100 výročie a ja mám obrovskú radosť, že som mohla byť súčasťou tejto perfektnej oslavy v Brne. Nechýbalo vynikajúce jedlo, víno, dezert a samozrejme aj torta. České a slovenské blogerky sa skvelo bavili. Ja som zároveň spoznala tváre, ktoré stoja za krásnymi fotkami a výtvormi.  Paradox ale je že, @kitchenaidcz_skmá narodeniny a darčeky sme dostali my."
Mycookingaddiction 


***

 

PicsArt_03-25-11.34.54

cof  


***

O vynikající degustační 7 chodové menu a kvalitní pití se postarala restaurace Pavillon, která vznikla spojením dvou brněnských fenoménů – slavné Zemanovy kavárny s legendárním Restaurantem U Kastelána. Funkcionalistická stavba v parku Koliště v sobě skrývá nepřebernou škálu chutí a vůní v jakékoliv podobě.

 

Prožili jsme společně jedinečný degustační zážitek v neobyčejném prostředí, kde vše na talíři se snoubilo a propojovalo v harmonii barvy a chutí. A to v nejvyšší kvalitě, ze sezónních a čerstvých surovin, od lokálních dodavatelů a českých farem.

Na talíři se objevily poutavé moderní variace z evropské kuchyně, jako např. houbový krém, grilovaná prsa divoké kachny,  dančí roastbeef...
 



... či langusta, sorbet, tatar z tuňáka.


 

***

A co by to bylo za oslavu narozenin bez dortu. Nejednalo se však o žádnou českou klasiku, ale o čokoládový dort s netradičním a poutavým zdobením, kterému dominovala číslice s oslavencovým úctyhodným věkem a gejzírem z fontánky. 

    

***

 

Kromě chutného dortíku jsme také mohli obdivovat umění paní Makronkové - Radky z blogu Makronky malý princ, která nám na setkání přivezla ochutnat své jedinečné makronky.

 

makronky 1
 

Sklidila zaslouženou pochvalu a obdiv všech přítomných, neboť její makronky, které se učila péct v cukrářské škole přímo v Paříži, jsou skutečně excelentní. Není divu, že zmizely velmi rychle a děvčata se toužila zvěčnit s paní "M". :-)

 

makronky1


***

Kromě sladkého potěšení jsme mohli také obdivovat novou kuchařku Cat & Cook, která nás jí všechny obdarovala a jako třešničku na dortu ještě přidala i krásné osobní věnování.

Ivko děkujeme :-)

 

kuchařka ***
 

Posezení se protáhlo až do pozdních večerních hodin, neboť bylo stále o čem hovořit. A aby ne, když zde dominovalo 12 zážitky a jarní energií nabitých žen. :-)

 

 

Jsme rádi, že KitchenAid můžeme být součástí Vašich úspěchů a radosti z dobře odvedené práce na nelehkém a dynamickém bitevním poli podnikání, lajkování, postování, sdílení, ...

Přejeme vám všem ze srdce, i těm, kteří se nemohli setkání zúčastnit, spoustu dalších dílčích úspěchů a krásný a inspirativní rok 2019.

Váš KichenAid Česká a Slovenská republika ❤️🌻🌞 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní otevřena
Dnes 8:00 - 15:30
Showroom Zavřít