HALLOWEENSKÁ SOUTĚŽ

Recepty Události
05 listopadu 2020

Každý rok pro vás připravujeme soutěž o hodnotné ceny.  V loňském roce jsme uspořádali "Velkou vánoční soutěž", která spočívala ve vytvoření receptů na vánoční cukroví. Soutěžilo se o kuchyňský robot Artisan Mini v barvě soumračně modrá  a těch zaručených receptů se sešlo opravdu hodně. O několik z nich jsme se s vámi podělili a uveřejnili i na tomto blogu.

        

V letošním roce jsme dobu konání soutěže změnili a přenesli se do strašidelného HALLOVEENU.

Pod samotným názvem si jistě představíte dýně, pavouky, čarodějnice, lebky, … A právě do uzamčených truhel jsme ukryli tato překvapení.
 

 

Za úkol bylo označit v komentáři číslem od 1 do 9 vybranou truhlu a po odtajnění toto téma zapojit do soutěžního receptu. Ten spočíval v uvaření, upečení či umíchání nějakého strašidelného zázraku, který ukrývá truhla s daným číslem.
Sešel se nám opravdu řádný počet komentářů čítající 760 hlasů. Proč by také ne, když se hrálo tentokrát o 3 hodnotné ceny čítající kuchyňský robot KitchenAid, food processor a sadu pečících plechů.
 

Odtajnění obsahu truhel proběhlo za týden a mnohé z účastníků zřejmě překvapilo. Někteří to vzdali, neboť napsat číslo je velice snadné, ale pustit se do tvoření, to už chce to myslet vážně. :-)

 
 

Do samotného výtvoru se pak tedy pustila jen sedmina hlasujících a zvýšila tak i své šance na krásnou výhru.
Sešly se nám opravdu nádherné, legrační i strašidelné výtvory, ale vyhrát mohli jen 3 a my po velmi velmi dlouhé úvaze vybrali právě tyto výherce.

 

   

1.Místo

 

Nádherně zpracované strašidelné téma lebky, které od fanoušků získalo i obrovské množství lajků. Autorkou je Andrea Hanuliaková Odměnou jí je kuchyňský robot KitchenAid 5KSM125ECU.
 

       

 

2.Místo

 

Zde vyhrál jeden z mála slaných nápadů a úžasně strašidelně zpracované téma očí. Autorkou je Jana Vránová K receptu se krásně hodí výhra food processor 5KFP0719EBM
 

        

 

3.Místo

   

Bronzovou příčku obsadil krásně pozitivní netopýři, kteří nás opravdu rozesmáli. Autorkou je Martina Marcincová Odměnou jí za její netopýrky byla sada plechů na pečení.

   
    

   

Alespoň obrazem přinášíme i pohled na některé z dalších receptů. Jak je vidět, i u nich jste se  vyřádili a ztvárnili lebky, pavouky, strašidýlka po svém.

A abychom vaši snahu nenechali ladem, tak kromě vítězných receptů postupně uveřejníme i několik dalších vybraných receptů na našem blogu. :-)
 

       

 

Děkujeme všem, kteří soutěžili, všechna jídla vypadala skvěle, ale vyhrát mohli jen tři. Věříme, že nám i nadále zachováte přízeň a třeba v příštím roce vyhrajete právě VY!
 

Přejme vám krásné podzimní dny Váš KitchenAid Česká a Slovenská republika

 

 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes Zavřeno
Showroom Zavřít