HORKÁ ČOKOLÁDA
Chcete se vrátit do dětství nebo vás jen honí mlsná? Domácí horká čokoláda pohladí po duši a radost s ní uděláte jistě celé rodině.
Suroviny na horkou čokoládu
85 g moučkového cukru
125 g sušeného mléka
50 g neslazeného kakaového prášku
65 g nastrouhané hořké čokolády
¼ lžička mořské soli
V misce dobře smíchejte všechny suroviny, které budou tvořit základ na horkou čokoládu.
![](/getmedia/456cd427-4109-47ee-b3c9-ba50e3212417/m%c3%adch%c3%a1n%c3%ad-surovin.jpg.aspx)
Ohřejte vodu v rychlovarné konvici KitchenAid na 100°C.
Rychlovarná konvice s regulací teploty připraví vždy tu správnou teplotu pro váš horký nápoj
Do hrnku vložte 4 polévkové lžíce směsi a přidejte 250 ml vroucí vody. Míchejte, dokud se kakaová směs zcela nerozpustí.
Dozdobte dle vaší chuti šlehačkou, čokoládou, semínky apod.