Červeňáček: Velký, ale šikovný! ESQUIRE 3/2017

Napsali o nás Varný robot
06 března 2017

"OBLÉ TVARY, ŽÁDNÉ HRANY, LITÁ KOVOVÁ KONSTRUKCE, UNIKÁTNÍ VARNÝ HRNEC Z JEDNOHO KUSU NEREZOVÉ OCELI A VÁHA LEHCE NAD DESET KILOGRAMU. NECHÁTE SE ZLÁKAT?"

Děkujeme redakci Esquire za krásný článek a recenzi na Varný robot KitchenAid.
 

Esquire_1.3.2017 (002)
 

"Přiznám se, že nejsem zrovna příznivcem přístrojů, do nichž naházíte potraviny a za dvě či více hodin přijdete k hotovému. Ne že by to nebylo pohodlné, ale já osobně mám při vaření (nebo minimálně restování) rád věci pod kontrolou. Už jen proto, že všechna masa připravuji na medium.

Asi před pul rokem se mi ale dostal do rukou multifunkční hrnec KitchenAid (celý článek ZDE ) a já musel chtě nechtě uznat, že nevšímat si pokrmu behem jeho prípravy má své kouzlo. Zvlášt v prípade jídel typu francouzská cibulačka,u nichž musíte několik hodin stát a vytrvale míchat. KitchenAid se ted ale rozhodl jít v usnadnění vaření ještě mnohem dála vytvořil hrnec, který nadchne snad každého lenocha."

"KitchenAid Cook Processor Atisan je prostě a jednoduše varný robot. Jeho výrobce slibuje, že jde o přístroj, který nahradí hned několik dalších pomocníku ve vaší kuchyni, takže i když jde o pořádného macka, měl by vám ve finále pomoct zlikvidovat kupící se mixéry, šlehače, hnětače a napařovače. Kromě toho taky samozřejmě vaří, dusí, smaží a peče. I když jde o přístroj „mnohé v jednom“, rozhodne se na něj nehodí pořekadlo: Devět řemesel, desátá bída."

"Protože na co sáhne, to mu jde pěkně od ruky. Suroviny obrací bez poškození, bílek šlehá do nadýchaného snehu, hněte i s vysokým točivým momentem, při napařování v košíkách mu zbývá dech na všechny vrstvy, cibuli seká jako Pohlreich, a hlavně – při přidávání surovin s rozdílnou teplotou dokáže rychle reagovat, takže se vám nestane, že byste místo restování začali najednou dusit. Tedy pokud nehodláte restovat kilo masa najednou. To nejlepší si ale schovávám až nakonec – skvělý pokrm s ním dokážou podle e-kucharky uvařit absolutně všichni. Kamarád ho nedávno pořídil své velmi inteligentní a krásné manželce, která je ale jinak schopná připálit i čaj, a od té doby nám neustále vypráví cosi o lásce procházející žaludkem. Vcelku dobrá investice, ne?"

...

Esquire 03 / 2017, Petr Skaski

...



5KCF0103-a-l-s


 

Další příspěvky týkající se tohoto produktu naleznete zde: www.magnumhome.cz/blog/recenze-novinka-kitchenaid-varny-robot


 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes Zavřeno
Showroom Zavřít