MANGO ZMRZLINA
Mango si do svých domácích zásob nakupuji pravidelně – miluji ho již od mých 12 let, kdy jsem měla možnost jej poprvé ochutnat (někdo mi ho tenkrát dovezl ze Sapy) a získala jsem na něm závislost. Část manga si pravidelně uschovávám také do mrazáku a když mě honí mlsná, za 10 minut vykouzlím tuhle dobrotu. I když dnes to bylo za pouhých 5 minut :-) Mám totiž toho nejúžasnějšího pomocníka – mixér Power Plus značky KitchenAid a jsem z něj absolutně nadšená! Pokud se budete rozhodovat o koupi, neváhejte a pořiďte si tento model, naprosto totiž předčil má očekávání! :-)
Ingredience (2 porce):2 zralá manga
5 – 10 lžiček kokosového mléka
Ořechy, kokos, ovoce na ozdobu
Postup:
Mango nakrájejte na kostky a dejte minimálně na 4 hodiny do mrazáku. Až bude mango zmrzlé, vložte do mixéru a přidejte kokosové mléko.
Mixujte na vyšší stupeň co nejkratší dobu, aby mango nerozmrzlo.
Podle potřeby nařeďte kokosovým mlékem, bude-li potřeba. Servírujte v mističkách posypané ořechy a čerstvým ovocem.
Recept pro Vás vytvořila Ivana Jindřichová z blogu „Cat & Cook“ http://catandcook.cz/