ZELNÝ SALÁT S JABLKY A HROZNOVÝM VÍNEM

Zima si žádá pořádný přísun vitamínů. Proto vsaďte na přírodu a dopřejte si vitamínovou bombu v podobě zeleninového salátu. Uvidíte, že se budete cítit skvěle a chřipka se Vám vyhne obloukem.
 

IMG_0709
 


Ingredience:

1 malá hlávka bílého zelí
2 jablka
120 g bílého řeckého jogurtu
3-4 řapíky celeru
hroznové víno (nejlépe červené)1 lžíce jablečného balzamikového octa
citronová šťáva
čerstvá petrželkasůl

 



Postup:

Zelí nastrouhejte pomocí food processoru KitchenAid na tenké nudličky a vsypejte jej do větší mísy.

 
IMG_0675

IMG_0674
 
IMG_0673
 
IMG_0671
 
IMG_0677
 
Přidejte na kostičky nakrájená jablka (i se slupkou) a nadrobno nakrájený řapíkatý celer.
Do zelí vmíchejte také řecký jogurt, balzamikový ocet a citronovou šťávu.
 
IMG_0718
IMG_0713
 
Salát ochuťte solí a před podáváním posypejte nasekanou petrželkou a rozpůlenými kuličkami hroznového vína.
 
IMG_0709

Dobrou chuť! :-)


Recept pro Vás vytvořila Michaela Šupáková z blogu „Cooking with Šůša“.

 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes 8:00 - 15:30
Showroom Zavřít