TIP NA DÁRKY

Nevíte, co koupit svým milovaným k narozeninám, Vánocům nebo třeba k výročí? Nepropadejte panice, máme pro vás pestrou nabídku na stylové dárky pro ženy i muže. 
 

    

 


Potřebujete menší dárek pro maminku, babičku, kamarádku?

 

Můžete zvolit praktické kuchyňské doplňky či nádobí.
 

        

   


A co takhle dárek pro manžela, kamaráda?

 

Pro příznivce slané kuchyně, v tomto případě i pro naši mužskou část populace, by se mohla hodit stylová DŘEVĚNÁ PRKÉNKA různých velikostí nebo kuchyňské nožečepelí z nerezové oceli a ergonomickou rukojetí z jemného a odolného olivového dřeva. 
Výrobky se dají pěkně vzájemně kombinovat, takže je možné si vytvořit dárkový balíček dle potřeby. 
 

      






Za pozornost stojí také řada výrobků pro cestování či obědovou pauzu. 

Na výběr je z několika druhů stylových potravinových tašek pro volný čas a jídelních doplňků. 






Hodláte obdarovat blízké něčím hodnotnějším a zároveň praktickým?
Zde je nabídka a další inspirace.

 

Pro milovníky KÁVY máme v nabídce ESPRESSO, KÁVOVARY, MLÝNKY NA KÁVU s nerezovými mlecími kameny i konvičky na cesty.

      

 

Chcete-li dárkem potěšit příznivce ČAJE, pak můžete zvolit některou z našich RYCHLOVARNÝCH KONVIC v moderním i retro stylu. Ti, co dbají na přesné postupy a rituály při přípravě perfektního šálku čaje i kávy, můžete potěšit třeba přesnou rychlovarnou DIGITÁLNÍ KONVICI kde si sami mohou přesně regulovat plynulé zalévání nápoje.

→ Sortiment konvic je široký, abyste mohli lépe vybrat tu pravou pro obdarovaného, připravili jsme vám přehledné srovnání těchto kuchyňských pomocníků z nabídky KitchenAid ZDE.

 
    

 

Začít ráno dozlatova opečeným toustem a pozdě večer si udělat pikantní sendvič se sýrem. Dopřejte svým blízkým toto potěšení, darujte zážitek s chytrými TOUSTOVAČI KitchenAid.

→ Jak vybrat ten správný toustovač a jejich srovnání naleznete na našem blogu ZDE.

 
      

 

Do domácnosti je vždy vítána spolehlivá pomocná ruka, která poctivě vše připraví, zachová kvalitu a čerstvost surovin a navíc ušetří drahocenný čas. Tyto požadavky splní široká paleta našich FOOD PROCESORŮ, MIXERŮ a BLENDRŮ.

→ Jak vybrat správný food processor? Srovnání naleznete v článku ZDE.
→ Jak vybrat správný mixér? Srovnání naleznete v článku ZDE

        

 

Novinkou v nabídce KitchenAid je BEZDRÁTOVÁ KOLEKCE,  která dává domácím kuchařům veškerou sílu a kreativitu, kterou očekávají bez kabelu.  Manipulace s přístroji je velmi jednoduchá, nikde vás nic neomezuje, můžete mixovat, šlehat a sekat bez ohledu na přítomnost zásuvky a s výkonem jako kabelové spotřebiče. Je dokonalým doplňkem každé kuchyně.

→ Více informací o této kolekci naleznete v článku ZDE.

 

 

Pro ty, kteří rádi tráví čas v kuchyni, dbají na prvotřídní přípravu jídel máme v nabídce odolné kuchyňské nádobí, které může být právě tím pravým dárkem pro ženu i muže.
 

   
   

 


Největší obdiv a blažený úsměv na tváři zcela jistě vykouzlíte KUCHYŇSKÝM ROBOTEM ARTISAN, americkou litinovou ikonou a 100letou stálicí v kuchyních. Kdo jednou ochutná pomoc tohoto stylového přístroje, již nebude chtít jinak. K dostání ve 3 velikostech a mnoha barevných odstínech pro každou kuchyni.

→ Tip, jak vybrat robot naleznete v článku na blogu ZDE.
→ Popis jednotlivých modelů robotu s mísou o objemu 4,8l  naleznete v článku na blogu ZDE.

     

 

Těm, kteří již kuchyňského robota KitchenAid mají, můžete vylepšit jeho schopnosti různorodým PŘÍSLUŠENSTVÍM, které vykouzlí domácí těstoviny, zmrzlinu, klobásy, namele vlastní mouku, připraví džusy, šťávy či dozdobí oběd zdravou a efektně připravenou přílohou.

→ Více informací o jednotlivém příslušenství naleznete v článku ZDE.

      

 

Nejen pro ty, kteří již kuchyňského robota od KitchenAid mají, můžete udělat radost třeba stylovou KERAMICKOU MÍSOU, která bude užitečným pomocníkem vhodným jak do mikrovlnné trouby, tak i do klasické trouby či mrazničky.

   

 

Pro příznivce SKLA nebo NEREZU jsou v nabídce také mísy z těchto materiálů.

       

 

A pokud si přece jen nevíte rady s dárkem a nechcete tzv. šlápnout vedle, nabízíme Vám také možnost zakoupení DÁRKOVÝCH POUKAZŮ v nominální hodnotě: 1.000, 3.000, 5.000, 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 Kč, případně ve výši dle Vašeho přání.

Platnost poukazu je 1 rok od data vystavení, takže obdarovaný má možnost si v klidu rozmyslet, co si za něj pořídí. 

    

TIP: Pokud se chystáte na svatbu a rádi byste další inspiraci, přečtěte si také náš další článek: TIPY NA  SVATEBNÍ DARY.
 

 


Potřebovali byste znát zkušenosti ostatních, recenze či srovnání? Naleznete je zde: www.magnumhome.cz/blog

 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes 8:00 - 15:30
Showroom Zavřít