NOVINKA – KONVICE S TOUSTOVAČEM

Většina z nás považuje snídani za běžnou věc, okamžik v našich každodenní rutině. Je to čas pro společné chvíle s rodinou nebo partnerem, ale také nejdůležitější a nejpříjemnější jídlo dne! Toustovače a varné konvice jsou tak pro mnohé z nás již nepostradatelnými spotřebiči pro tyto každodenní rituály.

Na počátku roku 2024 přišel KitchenAid na trh s novým setem, který obsahuje rychlovarnou konvici a toustovač, které jsou navrženy tak, aby byly přesné,
spolehlivé, odolné, snadno použitelné a cenově dostupné.



 

S rostoucí popularitou otevřeného bydlení je kuchyně srdcem domova a spotřebiče, které zdobí pracovní desky musí být atraktivní a elegantní. Toustovače (2 nebo 4 otvory) a varná konvice (1,7 l) mají zaoblený tvar a nadčasový design, který se snadno čistí.

Jejich kovová těla jsou pečlivě a jemně povrchově upravena v lesku, saténové nebo matné a jsou k dispozici v široké škále barev, která pomůže vytvořit si kuchyni zcela podle sebe. Spotřebiče jsou vyrobeny kompletně z kovu, aby byla zjištěna dlouhá životnost.

 

KONVICE 5KEK1701


Rovné linie a jednoduchá silueta charakterizují tuto 1,7l konvici. Minimalistický vzhled a nerezové pouzdro rozzáří vaši kuchyni.
Rukojeť se pohodlně drží a úložný prostor pro kabel v základně udržuje na pracovní ploše pořádek.



Čas na čaj? Zvolte přesně správnou teplotu

Rozjasněte svá rána a přestávky s touto stylovou konvicí s řízenou teplotou. Bez ohledu na to, na co se těšíte, vždy se můžete spolehnout, že ohřeje vodu přesně a rychle. 
Jednoduše si vyberte ze 7 teplot mezi 50°C a 100°C, abyste získali z listů optimální chuť. Konvice to udělá rychle, tiše a svůj první doušek si tak můžete vychutnat během chvilky.

 

Kapacita nejen pro vás, ale i pro přátele

Tato konvice se svou kapacitou 1,7 litru nabízí dostatek prostoru pro horké nápoje. Nikdo nebude muset čekat, až uvaříte druhé kolo vody.
Ať už jde o kávu, cereálie, omáčky nebo jiné výtvory – díky indikátoru hladiny vody můžete vždy ohřát správné množství vody.

Automaticky se zastaví jakmile dosáhne zvolené teploty.

 

Snadné plnění a nalévání

Potřebujete okamžitě něco k pití? Díky otevíracímu tlačítku naplníte konvici vodou rychle a snadno. V okénku kontroly hladiny vody můžete vidět, kolik vody bylo naplněno.
Hubička bez kapání zajišťuje rychlé a kontrolované nalévání. A po použití můžete konvici postavit zpět na kulatou základnu z libovolného směru.


 




Kvalita, na kterou se můžete spolehnout

Vnitřek konvice je vyroben z broušené nerezové oceli - bez ohledu na barvu, kterou si vyberete. To pomáhá udržovat kvalitu vody a zajišťuje dlouhou životnost kuchyňského spotřebiče.
Jakmile voda dosáhne správné teploty, ozve se příjemný zvukový signál a kontrolka signalizují, že voda je připravena. Je čas na relaxaci!





Technické údaje:

Příkon: 2 000 - 2 400 W 
Materiál konstrukce: kov
Vnitřní povrch konvice: kov
Rozměry výrobku: 25,6 × 21,8 × 16,3 cm  (V × Š × H)
Nastavitelné teploty: 50-60-70-80-90-95-100°C
Objem konvice: 1,7 l
Hmotnost výrobku: 1,3 kg
Délka kabelu: 71 cm
Záruka: 2 roky
K zakoupení: ZDE

 

Přinášíme Vám i TIP na přípravu nápojů z našeho blogu, které zahřejí, pohladí a jsou plné voňavého koření:

TIPY NA SPRÁVNOU PŘÍPRAVU RŮZNÝCH DRUHŮ ČAJŮ 

ČOKOLÁDOVÝ CHAI ČAJ LATTE 
JABLEČNÝ ČAJ S MĚSÍČKEM A ZÁZVOREM
VÁNOČNÍ HORKÁ ČOKOLÁDA
MATCHA LATTE



 

TOUSTOVAČ
  5KMT2109 (2 otvory) 5KMT4109 (4 otvory)

Extra široké štěrbiny pro dokonalé výsledky

 

Snadno opékejte své oblíbené chleby, bagety a mnoho dalšího a dopřejte si kulinářské lahůdky každý den. Tento toustovač na 2 nebo 4 plátky má extra široké otvory 3,2 cm, které jsou dostatečně velké pro opékání domácího chleba v různých tvarech a velikostech. Ať už tedy preferujete bagety, krájený chleba (jakékoli tloušťky), selské bochníky, housky nebo bagely, tyto toustovače to všechno zvládnou. 





Měkký nebo křupavý? 

Se 7 možnými úrovněmi zhnědnutí zaručeně najdete to správné křupnutí! Od měkkých a světlých až po tmavé a křupavé – váš toast bude přesně takový, jaký ho máte rádi. Je zcela na vás, jakou úroveň zhnědnutí zvolíte.



 

Nadčasové a dlouhotrvající

Kovové pouzdro dodává vašemu pracovnímu povrchu eleganci. Tento 2/4 plátkový toustovač je navržen pro každodenní použití, takže si ho budete moci užívat po mnoho let. 
Na přední straně je manuální vysoké vyhazování, které vám umožní snadno vyjmout i malé kousky chleba. Vysoce kvalitní provedení do posledního detailu.

 

Toast na mnoho způsobů

Toustovače disponují mnoha praktickými funkcemi pro ještě více svobody.  

Funkce "O trochu déle"

Udržuje pečivo teplé až po dobu 25 sekund po opékání.

Funkce "Opětovného ohřevu"
Rychle ohřeje dříve opečené potraviny.

Funkce "Rozmrazování"
Pokud spěcháte, můžete toasty vytáhnout z mrazáku a rovnou opéct. Funkce zvyšuje dobu opékacího cyklu, aby se pečivo před opékáním rozmrazilo.

Funkce pro "Bagely"
Zajišťuje optimální teplotu a čas pro přípravu bagelů. Díky speciálnímu nastavení topných těles se vnitřek rozkrojeného bagelu krásně opeče, aniž by se zvenku spálil.

 

TIP na chutnou svačinku 

Rádi bychom vás také inspirovali, proto přinášíme několik tipů na variaci toustů s avokádem:

  1) Avokádo a hrušku rozmačkejte vidličkou, smíchejte se špenátem, sušenými paprikovými vločkami a výsledný toust posypte fetou

 2)  Plátky avokáda rozložte na toast a posypte trochou sýru mozzarella

3) Plátky avokáda rozložte na toast, posypte semínky granátového jablka, mořskou solí, pokapejte limetkou a ozdobte bazalkou



 

Technické údaje 5KMT2109 (2 otvory):

Příkon: 823 - 980 W 
Materiál konstrukce: kov
Rozměry výrobku: 21 × 31 × 17,5 cm  (V × Š × H)
Hmotnost výrobku: 1,9 kg
Délka kabelu: 95 cm
Záruka: 2 roky
K zakoupení: ZDE


Technické údaje 5KMT4109 (4 otvory):

Příkon: 1640 - 1980 W 
Materiál konstrukce: kov
Rozměry výrobku: 21 × 31 × 30 cm  (V × Š × H)
Hmotnost výrobku: 3,3 kg
Délka kabelu: 1 m
Záruka: 2 roky
K zakoupení: ZDE (čekáme na naskladnění)



Na našem blogu se můžete také podívat na srovnání všech konvic a toustovačů značky KitchenAid:

SROVNÁNÍ RYCHLOVARNÝCH KONVIC
SROVNÁNÍ TOUSTOVAČŮ

 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes Zavřeno
Showroom Zavřít